Hírek

Változások és új események!

2023.03.31 19:09
Változások és új események!

Új szállítási partner, friss termékkínálat és kedvező árak a webáruházban!

Örömmel jelentjük be, hogy webáruházunk, a Dekorárium Selyemvirág Nagykereskedés tovább fejlesztette szolgáltatásait! Mostantól a Magyar Posta (MPL) lesz a csomagjaink szállítója, ami által még olcsóbb és gyorsabb szolgáltatást biztosítunk vásárlóinknak.

Az MPL extra szolgáltatásait vesszük igénybe minden elküldött csomagnál, amelynek keretében minden csomagunkat egy munkanapos időgaranciával szállítanak, valamint 5 napos őrzési időt biztosítanak azokra. Mindezt rendkívül kedvező áron, hiszen a legtöbb csomagot mindössze 1480 Ft-ért küldünk el, akár magánszemélyeknek, akár viszonteladóknak.

Az elmúlt két hétben számos új művirág, selyem koszorú, selyem dekoráció és egyéb termék került fel webáruházunkba, hogy még szélesebb kínálatból válogathassanak kedves vevőink. 

A jó hír nem ér véget itt: Mielőtt még elérkezik az Anyák napja, fel fogunk tölteni egy különleges kuponkódot Facebook oldalunkra, amely százalékos kedvezményt biztosít egy vásárlásból, így mindenki méltóképpen ünnepelheti meg az édesanyukáját, nagymamáját!