Gyakran ismételt kérdések

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
1. Kik üzemeltetik a webáruházat?

Családi vállalkozásunk több mint 25 éve működtet virágboltot Gyulán, és ugyanennyi ideje foglalkozunk selyemvirág nagykereskedelemmel is. Több virágkötőnk is van, akik már lassan 20 éve alkotnak nálunk.2. Hogyan tudok regisztrálni a webáruházban?

 

A nyitóoldal tetején a "Profil" szóra kattintva (telefont vagy tabletet használva a Dekorárium főcím alatt lévő emberi körvonalra kattintva), illetve a nyitóoldalon lejebb görgetve a "bejelenkezés" emberi ábrára kattintva is tud regisztrálni, vagy belépni.3. Milyen fizetési módokat fogadnak el?

 

Utánvét(kp és bankkártya), Online bankkártyás fizetés, előreutalás, helyszínen fizetés, mind lehetséges nálunk. A nyitóoldal legalján lévő "információk" rész alatt a "fizetés"-re kattintva tájokozódhat részletesen a fizetési módokról.4. Milyen szállítási opciók közül választhatok?

 

Termékeinket a Magyar Posta szállítja házhoz, illetve a csomagpontokra/automatákba 1 napos időgaranciával. A nyitóoldal legalján lévő "információk" rész alatt a "szállítás"-ra kattintva tájokozódhat részletesen a szállítási módokról. Az 5. pontban "Milyen gyorsan érkezik meg a rendelésem?" részletesebben írunk a szállítási időröl.5. Milyen gyorsan érkezik meg a rendelésem?

 

Rendelését 1-3 munkanapon belül juttatjuk el önhöz. A Magyar Posta 1 munkanapos időgaranciával szállítja csomagjainkat, így amikor megkapja e-mailben a "csomagját kiszállításra átadtuk" üzenetet tőlünk, a következő munkanapon várhatja a csomag érkezését.

Általában az alábbi szállítási időre számíthat(nem garantált!): Ha hétköznap délig megrendeli a terméket, a következő munkanapon már meg is érkezik a csomag. Délutáni és esti órákban leadott rendelések szinte biztos, hogy az azt követő második munkanapon érkeznek meg. Péntek délután és hétvégén leadott rendeléseket leghamarabb hétfőn veszi át tőlünk a posta, így szinte biztos, hogy azok keddi napon érkeznek(kivéve ha ünnepnap miatt tolódik). Szeptemberben és Októberben 3 munkanapos érkezésre számítsanak, a halottaknapi leterheltség miatt.6. Mit tegyek, ha rossz vagy sérült terméket kaptam?

 

Ha nem a megrendelt terméket kapta, illetve sérülve érkezett, vegye fel velünk a kapcsolatot e-mailben: info@dekorarium.hu vagy telefonon: +367050022127. Mit tegyek, ha elfelejtettem a jelszavam a fiókomhoz?

 

A "Profil" vagy "Belépés" szóra, illetve az ember formájú bejelentkezés képre kattintva felugró "visszatérő vásárló?" ablaknál a "belép" szó felett találhatja az "elfelejtettem a jelszavamat" részt, ahol e-mail címére új jelszót kérhet.8. Hogyan tudok kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal?

 

Ügyfélszolgálatunkkal a kapcsolatot felveheti e-mailben: info@dekorarium.hu vagy telefonon: +36705002212 ,illetve üzletünk/átvevőpontunk telefononszáma: +36664657269. Van-e vásárlási limit vagy minimális rendelési érték?

 

Magánszemélyeknek a minimum vásárlási összeg 2500Ft(szállítási díj nélkül), Viszonteladóknak 7500Ft(szállítási díj nélkül), ha kevesebbért próbál vásárolni, hibaüzenetet fog kapni a limitre hivatkozva.10. Megbízható az "Azonnali bankkártyás fizetés"-i mód?

 

Igen megbízható és biztonságos, mivel az "Azonnali bankkártyás fizetés" az OTP bank által üzemeltetett Simplepay rendszerében zajlik, amit szinte az összes magyarországon üzemelő webáruház használ internetes fizetésre. A bankkártya adatait nem a webáruházunknak adja meg, hanem egyenesen a banknak, aki végzi az összeg azonnali átutalását a bankszámlánkra.11. Vállalják-e egyedi, a webáruházban nem kapható termék elkészítését?

 

Jelenleg csak a virágboltunkban (5700 Gyula, Béke sgt. 47.) személyesen leadott egyéni igényeket tudjuk megbeszélni/elkészíteni. A webáruházunkban már legyártott termékek közül válogathatnak a szállítással rendelő magányszemélyek. Viszonteladók sok darabszámos egyéni elképzelésükkel keressenek minket e-mailben: info@dekorarium.hu12. Hogyan kapom meg a számlát a vásárlásról?

 

A vásárlásról elektronikus számlát küldünk, a vásárláskor megadott e-mail címre. A "csomagját szállításra átadtuk" tájékoztató e-mailünk után érkezik rövidesen egy másik e-mailben, a Billingo számlázórendszer küldi ki automatikusan. Ha véletlenül nem érkezik meg e-mailben az elektronikus számla, kérjük jelezze felénk e-mailben vagy telefonon és újra küldjük. (info@dekorarium.hu, 06705002212)13. A termékek készen vannak, vagy ezután gyártják le őket?

 

A webáruházban "Raktáron" lévő termékeink már levannak gyártva, készleten vannak, azokat azonnal tudjuk postázni. A "nincs raktáron" lévő termékek nem vásárolhatóak, de a termékre kattintva a kérdőjellel ábrázolt "kérdés a termékről"-nél érdeklődhet, hogy lesz-e újra az adott termék, vagy hozzá hasonló.14. Minden terméket postáznak? Törékeny árut is elküldenek?

 

A webáruházunkban kapható összes terméket postázzuk, a törékenyeket alaposan becsomagoljuk légbuborékos csomagolóval és más térkitöltőkkel, ezután normál szállítással küldjük. Külön igény esetén "törékeny" megjelöléssel is feladjuk csomagját a Postánál, ha vállalja annak plusz költségét. 1480Ft az alap szállítás + 1200ft a törékeny megjelölés, így 2680Ft lesz a szállítás díja. Ha "törékeny" megjelöléssel kéri plusz költséggel a szállítást, kérjük megrendelés közben jelezze a "megjegyzés" résznél.15. Viszonteladó vagyok, rám is a feltüntetett árak vonatkoznak?

 

Viszonteladóként először regisztrálnia kell, majd egy e-mailben kérnie, hogy átállítsuk fiókját viszonteladóra, csak azután látja majd az önre vonatkozó árakat. Kérjük regisztráció után küldje el nevét, adószámát, és tevékenységi körét, amivel jogosult a viszonteladói árakra. E-mail: info@dekorarium.hu